Telenovela/Seriale

RRAHJE ZEMRE – Ejlyl dëgjon bisedën mes Aliut dhe ish të fejuarës së tij.A do të mund ti tregojë Aliu se kush është ajo në të vërtetë?

Ejlyl bashkë me Oguzin dhe Nesrinin po kërkojnë të dëshpëruar Ipekun.

Selim ndihmon gjatë një operacioni.

Oguz godet Sinanin. Çfarë ka në plan Sinan kësaj here?

Ejlyl dëgjon bisedën mes Aliut dhe ish të fejuarës së tij.

A do të mund ti tregojë Aliu se kush është ajo në të vërtetë?

Alp tashmë i bindur shtrohet në spital për të marrë mjekimin e duhur për sëmundjen e tij.

Lexo edhe: