Neser në ”XHENET” do te ndiqni: Selimi i tregon Arzus se personi që Melisa ka pla.gosur është gjallë…

Neser do te ndiqni,Melisa dhe Selim përgjojnë jashtë shtëpisë së Xhihanit për ditë të tëra. Ata vënë re doktorin që shkon çdo ditë në shtëpinë e tij. Xhenet i lutet Arzus që të mos vetësa.krifikohet për to, por Arzu i jep lajmin e martesës po atë ditë. Kaja nuk i përgjigjet telefonatave të Xhenetit.

Melisa dhe Selim takojnë doktorin që punon për Xhihanin dhe e detyrojnë atë me dh.unë që të tregojë të vërtetën. Xhihan organizon ceremoninë e martesës në shtëpinë e tij. Ai kërkon që Kaja të jetë i pranishëm në martesën e tij. Xhenet shqetësohet kur kupton se Kaja dhe Halil nuk kanë qenë në shtëpi prej ditësh.

Melisa i tregon Xhenetit se kanë vërtetuar se personi që ajo plagosi është gja.llë. Xhihan mëson se Melisa dhe Selim kanë rënë në gjurmët e doktorit. Sema i shkon Arzus në shtëpi për t’i ofruar mbështetje rreth çështjes së martesës. Ajo i propozon Arzus të arra.tiset me Melisën, por njerëzit e Xhihanit ndjekin çdo lëvizje të Arzus.

Xhenet qëndron jashtë shtëpisë së Xhihanit për të përgjuar dhe shikon ata duke larguar të pla.gosurin e Melisës. Xhenet, Selim dhe Melisa ndjekin pas makinën me të cilën po fshehin të pla.gosurin dhe njerëzit e Xhihanit e kuptojnë këtë gjë.

Arzu shkon në ceremoninë e martesës e veshur me të zeza. Të pla.gosurin e dërgojnë në port. Selim përpiqet të marrë të pla.gosurin, por i drejtojnë ar.mën. Selim shfrytëzon humbjen e tyre të vëmendjes për t’u marrë ar.mët dhe për të shpëtuar të pla.gosurin duke u drejtuar ar.mën njerëzve të Xhihanit.

Xhihan nuk e lejon Arzun t’u përgjigjet telefonatave të Xhenetit. Selim, Xhenet dhe Melisa shkojnë me të pla.gosurin në shtëpinë e Xhihanit me qëllim që të ndërpresin martesën. Xhihan ka ndryshuar vendodhjen e ceremonisë dhe ata mendojnë se kanë mbërritur vonë. Xhihan mban Kajan e lid.hur para Arzus në momentin që ajo i thotë “po” në altar.

Arzu god.et Xhihanin me shpullë dhe tenton të ndalojë zhvillimin e ceremonisë. Gjyqtari e kupton se Arzu po martohet nën pr.esion, por Xhihan e kërc.ënon atë me ar.më, ndërsa Arzun me fotografinë e Melisës. Kaja përl.otet kur Arzu pranon martesën.

Shërbëtorja e Xhihanit u rrëfen vajzave se vendodhja e ceremonisë është ndryshuar. Xhihan i jep Kajas të drejtën e fjalës në momentin para se Arzu të firmosë. Selim nuk i lejon vajzat që të marrin pjesë në ndërprerjen e martesës së Arzus me Xhihanin. Trupëroja e Xhihanit ka vr.arë Halilin.

Kaja i rrë.mben atij ar.mën dhe e kërc.ënon që t’i tregojë të vërtetën Xhihanit. Selim mbërrin në atë moment për t’i treguar Arzus se personi që Melisa ka pla.gosur është gjallë. Arzu te.nton të largohet, por Xhihan e kërc.ënon me ar.më duke i thënë se do të vr.asë Selimin. Trupëroja i Xhihanit te.nton të arra.tiset dhe Kaja e vr.et për vetëm.brojtje. Policia mbërrin në vendn.gjarje, por Xhihan arrin të arra.tiset. Xhihan shikon Melisën dhe Xhenetin jashtë shtëpisë së tij dhe i rrë.mben ato. Na ndiqni sërish nesër ne oren 19:30 për serinë e rradhës në “Xhenet”.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.