Telenovela/Seriale

RRAHJE ZEMRE neser do te ndiqni – Aliu darkon me ish te fejuaten e tij. Çfare do te ndodhe?

Ipek arrin të lirohet nga litarët dhe e dëshpëruar thërret për ndihmë.

A do arrijë dot të shpëtojë ajo?

Alp i propozon Esmasë për martesë.

Si do të shkojë operacioni i tij?

Ejlyl nuk ndihet mirë nga prania e Nazllës.

Ndërkohë Aliu darkon me ish të fejuarën e tij. Çfare do të ndodhë?

Lexo edhe: