Telenovela/Seriale

RRAHJE ZEMRE – Aliu shokohet kur sheh gruan që po shoqëron të plagosurin. Kush është ajo?

Ejlyl mëson nga babai i saj që Ipek është zhdukur dhe spo gjëndet asgjëkundi.

Alp tashmë ndihet i lumtur nga prezenca e nënës së tij.

Esmaja shkon të takojë Alpin në spital. Ky i fundit i bën asaj një premtim.

Ejlyl shkon i kërkon llogari Nesrinit për zhdukjen e Ipekut.

A do të mundet Ejlyl të zbulojë ndonjë gjë nga njerka e saj?

Një rast tjetër urgjent mbërrin në spital. Aliu shokohet kur sheh gruan që po shoqëron të plagosurin. Kush është ajo?

Lexo edhe: