Telenovela/Seriale

Në serial e keqtrajtuar jashtë mase, por njihuni me nënën e vërtetë të Melekut

Beren Gökyıldız me rolin e Melekut dhe talentin e saj në serialin Anne, rrëmbeu zemrat e shumë adhuruesve anë e mbanë botë.

Me ëmbëlsinë, shkathtësinë dhe origjinalitetin e vogla e serialit u bë e njohur për një publik të gjerë.

Ndonëse në serial keqtrajtohet dhe pëson dhunë, në jetën reale Meleku i vogël ka një familje të mrekullueshme.

Ajo ka një ngjashmëri të madhe me nënën e saj, e cila natyrisht ndihet krenare me bijën e saj.

Lexo edhe: