Sport

Kapiteni nuk është dëmtuar/ Çfarë ndodhi me mediet, pse i sulmoi Agolli?

Ansi Agolli ka refuzuar të dalë për median në përfundim të takimit. Veprimi i tij lidhet me zërat se ai mund të largohet nga Kombëtarja dhe mori një vendim të tillë në shenjë proteste.

Kapiteni i përfaqësueses kuqezi e manifestoi një gjë të tillë edhe në momentin e shënimit të golit, kur tregoi para kamerave numrin “35”, që është mosha e tij.

Gjithashtu, bëri me shenjë që të heshtni. Një paragjykim i bërë për moshën e Agollit, e cila në fakt nuk reflektohet në fushë, pasi gëzon një formë me të vërtetë admiruese,

 

Lexo edhe: